top of page

Vi planlægger parring omkring august 2022
mellem

NW1 Kinyemi Ojalali ONE1 Ojivuna (Kenya)
DKCH DKJCH KLBJCH Juani Carmeni Melvin

 

 

 Hvalp fra Kennel Ni'Akoya?

 

 Det er en stor beslutning at købe hvalp og dermed forøge familien med  et lille nyt medlem.

 For os er det vigtigt at I har gjort jer overvejelser om hvad det vil  sige at have en Rhodesian Ridgeback eller en Whippet de næste 12-15 år.

 Hvilke forventninger har I til hunden og hvad kan hunden forvente af  jer. Hvad skal I bruge den til og hvordan vil I tilgodese dens behov og  instinkter.

 I kan finde information om Rhodesian Ridgeback på http://www.ridgebackklub.dk og om whippets på  http://www.myndeklubben.dk

 

 

 

Hvad kan du forvente når du køber hvalp hos Ni'Akoya:

 

 Vores hvalpe fødes og vokser op i stue/køkken-alrum og er i alle 8 uger  midtpunkt i vores familie.

 I den første tid tager vi de forholdsregler der skal til for at mor og  hvalpe kan få den nødvendige ro til at komme godt fra start.

 Derefter åbnes der gradvist op for at livet kan gå sin sædvanlige gang  og på den måde vænner hvalpene sig fra de er helt små til hverdagens  lyde og rytmer.

 

 Når hvalpene er ca 3 uger gamle begynder de at bevæge sig ud af  hvalpekassen og fra nu af og til hvalpene rejser hjemmefra bruger de  al deres vågne tid på at øve sig på at blive veltilpassede og mentalt  stærke hunde.

 Denne proces hjælper vi på vej ved at udsætte hvalpene for  udfordringer der vokser i takt med deres alder og formåen. 

 Børn og babyer, fremmede voksne, høje lyde, pludselige lyde, forskelligt  underlag, legetøj og forhindringer i hvalpestørrelse, husholdningsmaskiner  og havemaskiner, køreture, byture, skovture, dyrlægeture.

 Al dette forbereder hvalpen på livet i jeres familie og samtidigt  styrkes hvalpen mentalt og fysisk.

 Socialiseringsarbejdet er det vigtigste fundament for at få et  velfungerende familiemedlem og dette arbejde fortsætter hos jer til  hvalpen er voksen.

 Når hvalpene er ca 4 uger begynder vi at lukke op for besøg af  hvalpekøbere. Vi forventer at du kommer på besøg mindst to gange  inden hvalpene er klar til at flytte.

 

 Når hvalpene er ca. 7 uger gamle, begynder deres personligheder at  træde frem, og så er det tid til at beslutte, hvilken hvalp der skal bo  hos jer. 

 Det er en svær tid for os opdrættere. Vores fornemste opgave er at  finde den hvalp i kuldet som passer ind i lige netop jeres familie og vi  bruger alle de informationer vi har fået om jeres familie og behov til at  løse opgaven. 

 

 Dette får du med når du køber hvalp hos Ni'Akoya:

 

  • DKK stambog og købekontrakt

  • Sundhedsattest fra dyrlæge

  • Vaccineret efter forskrifterne

  • Chipmærkning

  • Registrering i Dansk Hunderegister

  • 2 x ormekur

  • Hvalpepakke med en manual, foder, halsbånd, line, legetøj 

  • Hvalpetæppe der dufter af mor

  • Vejledning, hjælp og gode råd gennem hele hundens levetid

  • 24-7 Hotline til Kennel Ni'Akoya

 

 

               

 

 

bottom of page